top of page

Inženieru diena 2018

29. septembrī Rīgā Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā notikuši kārtējie Latvijas dzelzceļa Inženieru svētki. Latvijas dzelzceļnieku biedrības Inženiertehniskās apvienība( LDzB ITA) izsaka lielu pateicību VAS “Latvijas dzelzceļš” vadībai un īpaši Komunikācijas un starptautisko attiecību direkcijai par atbalstu pasākuma organizēšanā.

Atklājot Inženiera dienas pasākumu, tā dalībniekus uzrunāja Latvijas Dzelzceļnieku biedrības (LDzB) priekšsēdētājs Māris Riekstiņš, LDzB Inženiertehniskās apvienības priekšsēdētājs Sergejs Čigaks un SIA “LDZ CARGO” valdes loceklis Aleksandrs Kazačkovs.

Inženieru dienas gaitā tika arī sveikti šī gada labākie inženieri.

Par labākās komandas titulu šogad ieradās komandas Mītava no Jelgavas, Latgale no Daugavpils, Septiņos vējos no Liepājas un Stoļica no Rīgas. Žūrijas komandā strādāja T.Kontijevsja, E.Kočāns, T.Lukonens, O.Zeļenkovs un S.Čigaks.

Komandas uzstājās ar saviem priekšnesumiem konkursos Komandu sveiciens un Mājas darbs, atbildēja uz vidojautājumiem, kurus uzdeva dažādi dzelzceļa speciālisti, ka arī spēka, atjautības un loģiskās domāšanas konkursos. Labākās komandas titulu šogad izcīnīja Mītava no Jelgavas, otrajā vietā – komanda no Liepājas Septiņos vējos, trešo vietu ieguva Rīgas komanda Stoļica un ceturto Latgale no Daugavpils.

Par to. Lai pasākums izdotos, bija parūpējušies: N.Solovjova, D. Solovjovs, R. Jefanovs, N.Koptelovs, J.Skulovičs, V.Ševčenko, N.Šostokovska un S.Čigaks.

bottom of page