top of page

Valdes sēde 2012. gada 16. novembrī

2012.gada 16.novembrī notika kārtējā Latvijas Dzelzceļnieku biedrības valdes sēde. To vadīja biedrības valdes priekšsēdētājs J.Pētersons. Šajā valdes sēdē biedrībā tika uzņemti 16 jauni biedri , kā arī 6 tika izslēgti , līdz ar to , uz doto brīdi biedru skaits ir sasniedzis 948. Pamata jautājums – 2012.gada biedrības darbības atskaite un novērtējums , kā arī 2013.gada LDzB darba plāna projekta izskatīšana. Tika diskutēts jautājums par Inženieru dienām , lai tās padarītu vēl aizraujošākas un iesaistītu plašāku dalībnieku skaitu. M.Riekstiņš un S.Čigaks informēja, ka nākotnē inženieru dienām varētu būt cits formāts. 2013.gadā inženieru dienas notiks septembrī Liepājā.

Valde noklausījās arī LDzB Sertificēšanas centra vadītājas Z.Lūciņas atskaiti par centra darbību , kā arī jaunajām papildus darbības jomām saistībā ar karjeras izvēli un izaugsmi. Z.Lūciņa arī informēja par bezmaksas semināru organizēšanu , kuru tēma ir „Kā palīdzēt savam bērnam karjeras izvēlē”. Pirmais šāds seminārs - 2012.gada 23.novembrī LDzB telpās. Pēc nepieciešamības šādi semināri ir paredzēti arī turpmāk.

Valde pieņēma lēmumu līdz š.g. 30.novembrim sagatavot materiālus LDzB laikrakstam , kurš tiks izdots līdz biedrības kongresam 2013.gada 30.martā. Tāpat valde saskaņoja Jaungada sarīkojumu – masku balli organizēt RVT Dzelzceļnieku centra telpās 2013.g. 4.janvārī.

bottom of page