top of page

Valdes sēde 2011. gada 25. novembrī

Valdes sēde sākās ar biedrības jubilāru Antoņinas Minčonokas un Birutas Sakses apsveikšanu. Otrais Valdes sēdē izskatītais jautājums bija, kā ierasts, par biedru skaita izmaiņām. Laikā starp valdes sēdēm tika saņemti 10 pieteikumi jaunu biedru uzņemšanai un 3 izstāšanās pieteikumi. Visi saņemtie pieteikumi tika apstiprināti.

Dienas kārtības jautājumā par darba plānu tika spriests par biedrības darba uzlabošanu un gaidāmiem pasākumiem. Tika izteikts aicinājums līdz jaunā gada beigām iesniegt priekšlikumus 2012. gada darba plānam, kā arī tika nolemts, ka kongress notiks 24. martā, kurā vajadzētu nolasīt trīs ziņojumus: par situācija ar RailBaltic, dzelzceļa elektrifikāciju un par pasažieru vilcienu iepirkuma konkursu. Tāpat šajā kongresā būtu jāuzstājas katras nodaļas vadītājam, lai pāris vārdos pastāstītu par savu nodaļu.

Aktivizējās arī diskusija par laikraksta izdošanu. Problēmas ir iegūt rakstus un kā katrai avīzei tai ir vajadzīgs redaktors un kādam būtu jāuzņemas avīzes izdošanas organizēšana.

Ā. Tunķelis izteica pateicību dzelzceļa muzejam par telpām un atbalstu inženierdienu organizēšanā.

Atskatoties uz notikušām sporta spēlēm, spēļu galvenais tiesnesis P. Svilāns rezumēja, ka spēļu dalībnieki bija pārāk aizrāvušies ar sportiskām aktivitātēm līdz ar to varbūt nesanāca pienācīgi atpūsties, jo spēles tika rīkotas atpūtai.

Sertifikācijas centra vadītāja Z. Lūciņa informēja, ka šī gada laikā ir izsniegts 121 jauns sertifikāts un novērtēti 170 darbinieki, kā arī sertifikātu saņēma 1000. Sertifikācijas centra klients.

Sēdes nobeigumā tika izteikts aicinājums 17. decembrī piedalīties PV un Gulbenes Alūksnes Bānīša rīkotajā kopīgā ekskursijā un 7. janvārī dzelzceļnieku skolā notiks Biedrības Jaungada pasākums

bottom of page