top of page

LDZ tūkstošgades mijas vadītāju tikšanās



2021. gada 7.oktobrī LDzB telpās notika “tūkstošgades mijas laika” VAS “Latvijas dzelzceļš” vadītāju tikšanās. LDzB bija sarūpējusi ziedus klātesošajiem, kam šogad bija bijušas apaļas jubilejas un, protams, ilggadējam LDzB priekšsēdētājam Jānim Pētersonam, kuram arī tieši šajā dienā bija svētku diena. Biedrības priekšsēdētājs Māris Riekstiņš klātesošos iepazīstināja ar pašreizējo LDzB struktūru un darbību, kā arī ar Rīgas centrālās stacijas pārbūvi Rail Baltica projekta ietvaros.

Bijušie “Latvijas dzelzceļa” vadītāji kavējās atmiņās par “aizgājušajiem laikiem”, pārrunāja “esošos laikus” un šķīrās pārliecībā, ka dzelzceļa nozare un “Latvijas dzelzceļš” nākotnē joprojām būs viens no Latvijas tautsaimniecības būtiskiem stūrakmeņiem. Šie cilvēki joprojām patiešām ir sarežģītās dzelzceļa nozares patrioti.



Senioru nodaļa aicina uz pārgājienu

LDzB ir izvaidota jauna nodaļa “Senioru nodaļa” un par tās vadītāju apstiprināts LDzB viens no LDzB atjaunotājiem, kādreizējais valdes priekšsēdētājs, LDzB Goda biedrs Edgars Elksnis LDzB Senioru noda

bottom of page