top of page

Izbraukuma Valdes sēde Ventspilī 2012. gada 27. jūlijā

2012. gada 27. jūlijā Ventspilī notika Latvijas Dzelzceļnieku biedrības izbraukuma valdes sēde un pēc tās , ekskursija pa Ventspili. Tika pieņemti 9 jaunu biedru iesniegumi un 9 biedri atstāja biedrību, līdz ar to biedru skaits palika nemainīgs - 938 biedru. Atskatoties uz biedrības darbību kopš iepriekšējās valdes sēdes, tika saņemtas pozitīvas atsauksmes par notikušajiem pasākumiem – Aktīvās atpūtas pasākumu z/s „Saulītes” un ekskursiju uz Ungāriju. Jāatzīmē , ka šajos pasākumos tika plaši pārstāvēta dzelzceļnieku un viņu gimenes locekļu saime ,un ne tikai LDzB biedri.

8. septembrī Daugavpilī tiks rīkotas kārtējās Inženieru dienas, kurās , paredzams , piedalīsies arī Lietuvas dzelzceļa pārstāvji.Uz šo pasākumu dalībniekus no Rīgas nogādās autobuss. Inženieru dienas tēma būs „Pieci gadi-piecas meitas”, atskatoties uz LDZ meitas uzņēmumu izveidi. Ir nodoms turpmāk reizi gadā izdot biedrības laikrakstu . Pirmo izdevumu ir paredzēts izdot līdz gada beigām, bet regulāri tam būtu jāiznāk pirms kongresiem.


Pēc valdes sēdes devāmies autobusa ekskursijā pa Ventspils Brīvostas objektiem un pilsētu. Apskatījām Sulu terminālu, Ogļu terminālu, Kālija parku, Ventspils Piejūras parku , arī pašas pilsētas izaugsmi. LDzB Valdes priekšsēdētājs J. Pētersons izsaka pateicību LDzB Venstspils nodaļai un tās vadītājai M.Damanei , kā arī Ventspils CDN-6 vadītājam E.Feldmanim par laipno uzņemšanu un interesanto ekskursiju.

Senioru nodaļa aicina uz pārgājienu

LDzB ir izvaidota jauna nodaļa “Senioru nodaļa” un par tās vadītāju apstiprināts LDzB viens no LDzB atjaunotājiem, kādreizējais valdes priekšsēdētājs, LDzB Goda biedrs Edgars Elksnis LDzB Senioru noda

bottom of page