top of page

Dzelzceļnieku biedrības Sertificēšanas centrs piedāvā treniņa programmu

Katram, kas ieinteresēts atbrīvoties no stresa un noguruma, aktivizējot savu radošo potenciālu piedāvājam iziet funkcionālā stāvokļa optimizācijas programmu ar mākslas terapijas metodēm. Piedāvātais seminārs veicinās profesionālās darbības efektivitāti, samazināsies stresa līmenis, tiks veikta profesionālā izdeguma un pārmērīga noguruma profilakse. Nodarbību laikā tiks piedāvāts teorētiskais ieskats, vingrinājumi, darbs individuāli un mazās grupās. Sagatavotais nodarbību cikls paredz 4 nodarbības 1 reizi nedēļā.

Šajā ciklā ir paredzētas vairākas nodarbību tēmas:


  • Paņēmieni patstāvīgai funkcionālā stāvokļa optimizācijai.

  • Veselības saglabāšanas mākslas terapijas vingrinājumu nozīme cilvēkiem bez speciālām mākslas spējām un prasmēm;

  • Savu stipro pušu, iekšējo resursu apzināšana un pašvērtējuma stiprināšana;

Nodarbības ilgums ir 2 stundas un treniņa programmu vadīs Irēna Panasina — LDzB SC profesiju psiholoģe, karjeras izvēles konsultante, Krievijas mākslas terapijas asociācijas locekle. 2010. gada 21. aprīlī Latvijas Telekomunikāciju asociācija kopsapulcē nolēma, ka izpildinstitūcijai kopā ar nozares ekspertiem un LDzB SC jāsagatavo materiāli, lai paplašinātu Sertificēšanas centra sertificējamo speciālistu klāstu ar radiotehnoloģiju speciālistu sertificēšanu. Savukārt LDzB SC 17. maija ekspertu kopsapulcē lēma atbalstīt Latvijas Telekomunikāciju asociācijas (LTA) ierosinājumu paplašināt Sertificēšanas centra sertificējamo jomu klāstu. Šobrīd jau ir sagatavoti nepieciešamie dokumenti, lai uzsāktu radio sistēmu un tīklu ierīkošanas speciālistu sertificēšanu. Ir izdalītas divas radiotehnoloģiju jomas, kurās iespējams iegūt sertifikātu

  • Radio sistēmu un tīklu ierīkošanas projektēšana

  • Radio sistēmu un tīklu ierīkošanas darbu vadīšana un uzraudzība. Pirmais eksāmens radio sistēmu un tīklu ierīkošanas speciālistiem notiks 2010. gada 16. decembrī plkst. 10.00. Pirmajiem 15 speciālistiem samazināta sertificēšanās maksa. Pretendentiem dokumenti jāiesniedz līdz šāgada 9. decembrim.

bottom of page