top of page

Par 2022.gada Zoles turnīra Pīķa kungs rezultātiem


2022.gada gada 16.jūnijā Latvijas Dzelzceļnieku biedrības telpās – Dzirnavu ielā 147 k-3, norisinājās Inženiertehniskās apvienības organizētais zoles turnīrs “Pīķa kungs 2022”.

Turnīrā šoreiz piedalījās dalībnieki no valsts a/s “Latvijas dzelzceļš”, valsts dzelzceļa tehniskās inspekcijas, SIA “LDz ritošā sastāva serviss” un arī aktīvajā dzelzceļa nozarē nu jau “izbijušas lokomotīves”. Turnīrs norisinājās laikā, no 17:15 līdz 21:00, trijās kārtās jeb posmos, kur katrā kārtā paredzēto izspēlējamo partiju skaits – 24 partijas ar laika ierobežojumu kārtai – 50 min.

Īpaši šim pasākumam sarūpēti tika suvenīri no valsts a/s Latvijas dzelzceļš, kā arī LDzB inženiertehniskās apvienības - kausi, medaļas un diplomi, ko atbilstoši turnīra godalgotajām vietām, izcīnīja:

1.vieta – Reinis Kalnbērziņš;

2.vieta – Ojārs Beseris;

3.vieta – Nils Rinalds Lācis.

Kā vispārīgs novērtējums par kopējo sniegumu ir tāds, ka šoreiz godalgotās vietas izcīnīja tieši tie dalībnieki, kuriem pietika pacietības, tolerances līmeņa un vispārcilvēcīgās izturības, lai pārējos izaicinoši spēlējošos vienkārši “iebāztu maisā”.

Senioru nodaļa aicina uz pārgājienu

LDzB ir izvaidota jauna nodaļa “Senioru nodaļa” un par tās vadītāju apstiprināts LDzB viens no LDzB atjaunotājiem, kādreizējais valdes priekšsēdētājs, LDzB Goda biedrs Edgars Elksnis LDzB Senioru noda

bottom of page