top of page

LATVIJAS PILSONISKĀS ALIANSESINFORMĀCIJA

Sveicināti, eLPAs biedri,

2023. gadā jau aizritējis pirmais mēnesis, taču ceram, ka vēlme un apņemšanās šogad sasniegt necerētas virsotnes nav zudusi. Lai izdodas!

Aizvadītais gads bijis pārbaudījumu pilns, taču tas, kā pilsoniskā sabiedrība iesaistās palīdzības sniegšanā tiem, kam klājas grūtāk un krīžu menedžmentā, viennozīmīgi ir viena no pilsoniskās sabiedrības sasniegtajām virsotnēm. Un ceļš uz nākamajām turpinās. Paldies ikvienam no jums par ieguldīšanos citu labā un demokrātijas stiprināšanā!

Vienlaikus vēlamies iezīmēt jau šobrīd zināmos būtiskākos notikumus 2023.gadā un aicinām biedrus iesaistīties aktivitātēs:

Ø 24. februārī rīkojam mītiņu “Bez Tevis nav uzvaras!” Ukrainas atbalstam. Aicinām 24. februāra rītā plkst. 10.00 pulcēties mītiņā pie Brīvības pieminekļa, paužot savu atbalstu Ukrainai un nosodot Krievijas agresiju.


Ø 27. februārī svinēsim Starptautisko NVO dienu, kurā esam ieplānojuši diskusijas, spēles Demokrātija 2084 izspēli, kā arī tīklošanos. Aicinām arī biedrus rīkot pasākumus, lai iedvesmotu citus, stāstītu par savas organizācijas veiksmēm, paveiktajiem darbiem un radītu jaunas iniciatīvas. Lūgums dalīties ar informāciju par plānotajiem pasākumiem, notikumiem un iniciatīvām, kas tiks veiktas NVO dienā. Iesūti alianse@nvo.lv un mēs padalīsimies plašāk.


Senioru nodaļa aicina uz pārgājienu

LDzB ir izvaidota jauna nodaļa “Senioru nodaļa” un par tās vadītāju apstiprināts LDzB viens no LDzB atjaunotājiem, kādreizējais valdes priekšsēdētājs, LDzB Goda biedrs Edgars Elksnis LDzB Senioru noda

bottom of page