top of page

Ielūgums uz demokrātijas viktorīnu




Sveicināti, biedri!


Straujiem soļiem tuvojas mums visiem ļoti svarīga diena - 27. februāris jeb Starptautiskā Nevalstisko organizāciju diena, kuras mērķis ir pievērst uzmanību organizētās pilsoniskās sabiedrības nozīmei līdzcilvēku dzīves kvalitātes uzlabošanā, valstu demokrātiskā attīstībā un ilgtspējīga miera nodrošināšanā, iedvesmot cilvēkus aktīvāk iesaistīties pilsoniskajā sektorā, kā arī veicināt sadarbību starp organizēto pilsonisko sabiedrību, publisko un privāto sektoru.


Diemžēl šogad klātienes svinības izpaliek, tādēļ par godu šim notikumam Latvijas Pilsoniskā alianse sadarbībā ar viktorina.lv 27. februārī plkst. 19.30 rīko tiešsaistes erudīcijas (un arī izklaidējošu) spēli “Demokrātijas viktorīna”, kurā aicinām pārbaudīt savas zināšanas nevalstiskā sektora un demokrātijas jomā un ar to saistītajiem jautājumiem, kā arī labi pavadīt laiku entuziastisku demokrātijas un erudīcijas kolēģu (arī jūsu mājsaimniecības) kompānijā. Piebilde - dalība ir individuāla, ne komandās, kā tas ir ierasts viktorīnās.


Dalība erudīcijas spēlē ir bezmaksas, taču arī virtuālām telpām ir limiti un dalībnieku skaits ir ierobežots. Tāpēc nenokavē iespēju un piesaki savu dalību, aizpildot reģistrācijas anketu šeit līdz 25. februāra plkst. 18.00.


Ja vēlies pievērst uzmanību un informēt arī citus par Starptautisko NVO dienu, kā arī sociālajos medijos pastāstīt vairāk par viktorīnu, izmanto mirkļa birkas #NVOdiena #WorldNGOday – tas palīdzēs Tev kļūt redzamam arī pasaules vistālākajos nostūros.


Uz tikšanos viktorīnā!



Senioru nodaļa aicina uz pārgājienu

LDzB ir izvaidota jauna nodaļa “Senioru nodaļa” un par tās vadītāju apstiprināts LDzB viens no LDzB atjaunotājiem, kādreizējais valdes priekšsēdētājs, LDzB Goda biedrs Edgars Elksnis LDzB Senioru noda

bottom of page